| hadi sohpet edelim | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
eRen_ En Erenci Admin
Mesaj Sayısı : 240 Nerdensin eRenci Karde$ : eReden=) En sevdigin grup üyesi : eRen Lakaßın ? : lahana bebek Ruh Halim : Sanal Hayvanın : Hangi Takım? : Kayıt tarihi : 21/04/08
| Konu: hadi sohpet edelim Paz Mayıs 04, 2008 7:47 pm | |
| slmmm naısılsınız..??
burda dilediğiniz gibi sohpet edebilirsiniz...=) | |
|
| |
DiLara~ErGüL En GüLçinci Admin
Mesaj Sayısı : 233 Nerdensin eRenci Karde$ : Loqum'un Göslerinden En sevdigin grup üyesi : Loqumm Lakaßın ? : Dilosh Ruh Halim : DuRuMuNu GösTeRen İFaDe ? : Sanal Hayvanın : Favorin Hangi Hepsi Üyesi? : Kayıt tarihi : 04/05/08
| Konu: Geri: hadi sohpet edelim Paz Mayıs 04, 2008 8:46 pm | |
| Eyüü Ben gidiyorum Oyun oynucam | |
|
| |
eRen_ En Erenci Admin
Mesaj Sayısı : 240 Nerdensin eRenci Karde$ : eReden=) En sevdigin grup üyesi : eRen Lakaßın ? : lahana bebek Ruh Halim : Sanal Hayvanın : Hangi Takım? : Kayıt tarihi : 21/04/08
| Konu: Geri: hadi sohpet edelim Paz Mayıs 04, 2008 11:50 pm | |
| okee bebeişim ama gene gel..=) | |
|
| |
büşra Moderatör
Mesaj Sayısı : 240 Nerdensin eRenci Karde$ : cemremin gözlerinin içinden En sevdigin grup üyesi : cemrem tabiki Lakaßın ? : cemreji***sultan Ruh Halim : DuRuMuNu GösTeRen İFaDe ? : Sanal Hayvanın : Favorin Hangi Hepsi Üyesi? : Hangi Takım? : Kayıt tarihi : 04/05/08
| Konu: Geri: hadi sohpet edelim Ptsi Mayıs 05, 2008 3:03 pm | |
| MRB NASILSINIZ BEN GELDİM SOHBET KOYU BAKIYORUM DA | |
|
| |
eRen_ En Erenci Admin
| Konu: Geri: hadi sohpet edelim Ptsi Mayıs 05, 2008 3:04 pm | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 233 Nerdensin eRenci Karde$ : Loqum'un Göslerinden En sevdigin grup üyesi : Loqumm Lakaßın ? : Dilosh Ruh Halim : DuRuMuNu GösTeRen İFaDe ? : Sanal Hayvanın : Favorin Hangi Hepsi Üyesi? : Kayıt tarihi : 04/05/08
| Konu: Geri: hadi sohpet edelim Ptsi Mayıs 05, 2008 4:34 pm | |
| | |
|
| |
büşra Moderatör
Mesaj Sayısı : 240 Nerdensin eRenci Karde$ : cemremin gözlerinin içinden En sevdigin grup üyesi : cemrem tabiki Lakaßın ? : cemreji***sultan Ruh Halim : DuRuMuNu GösTeRen İFaDe ? : Sanal Hayvanın : Favorin Hangi Hepsi Üyesi? : Hangi Takım? : Kayıt tarihi : 04/05/08
| Konu: Geri: hadi sohpet edelim Ptsi Mayıs 05, 2008 5:56 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: hadi sohpet edelim Ptsi Mayıs 05, 2008 7:50 pm | |
| | |
|
| |
Ümmühan_Bkc co Admin
Mesaj Sayısı : 185 Yaş : 29 Nerdensin eRenci Karde$ : en sıcak en derinden en gzel bakan erenimin gözlerinden En sevdigin grup üyesi : EREN Lakaßın ? : En Büyük Erenci Ruh Halim : DuRuMuNu GösTeRen İFaDe ? : Sanal Hayvanın : Hangi Takım? : Kayıt tarihi : 26/04/08
| Konu: Geri: hadi sohpet edelim Salı Mayıs 06, 2008 11:41 am | |
| bizde iiyiz cnm saol ee daha daha nasılsınız | |
|
| |
eRen_ En Erenci Admin
| Konu: Geri: hadi sohpet edelim Salı Mayıs 06, 2008 2:08 pm | |
| tatammm ben geldim kızlarr | |
|
| |
büşra Moderatör
| Konu: Geri: hadi sohpet edelim Salı Mayıs 06, 2008 3:33 pm | |
| | |
|
| |
eRen_ En Erenci Admin
| Konu: Geri: hadi sohpet edelim Salı Mayıs 06, 2008 9:29 pm | |
| h.b aşkımm nasılsın..? nasılsınız..? | |
|
| |
| Konu: Geri: hadi sohpet edelim Çarş. Mayıs 07, 2008 7:44 pm | |
| | |
|
| |
büşra Moderatör
| Konu: Geri: hadi sohpet edelim Perş. Mayıs 08, 2008 2:29 pm | |
| ben iyiyim sağol yarın voleybol maçımız var o yüzden fazla giremeyebilirim yarın ama kesinlikle yancez çok çalıştık dün zaten hastaydım ateşlendim güneş altında 5 saat çalıştık | |
|
| |
eRen_ En Erenci Admin
| Konu: Geri: hadi sohpet edelim Cuma Mayıs 09, 2008 3:17 pm | |
| ben herzaman ki gibi iyiym valla bomba gibiyim formumdayım ben..=) | |
|
| |
büşra Moderatör
| Konu: Geri: hadi sohpet edelim Cuma Mayıs 09, 2008 4:12 pm | |
| ben geldim millet neşem yerinde maç setini 3-0 yendik şimdi samsuna dalcaz samsunun sayılı okullarıyla maç yapcaz şans dileyin bize bidaki hafta olcak maç nolur şans dileyin | |
|
| |
eRen_ En Erenci Admin
| Konu: Geri: hadi sohpet edelim C.tesi Mayıs 10, 2008 11:48 am | |
| tamam canım hep sizin takımlayım arkanızdayım eminim bu maçıda alacaksınız size güveniom... bizim de turnuvalar var bizim erkekleri kankileri falan desteklememiz gerekiyor bu sıralar zaten onlar bizim biricik şampiyonlarımız...=) | |
|
| |
Ümmühan_Bkc co Admin
Mesaj Sayısı : 185 Yaş : 29 Nerdensin eRenci Karde$ : en sıcak en derinden en gzel bakan erenimin gözlerinden En sevdigin grup üyesi : EREN Lakaßın ? : En Büyük Erenci Ruh Halim : DuRuMuNu GösTeRen İFaDe ? : Sanal Hayvanın : Hangi Takım? : Kayıt tarihi : 26/04/08
| Konu: Geri: hadi sohpet edelim C.tesi Mayıs 10, 2008 2:12 pm | |
| bizimde turnuvalar başladı arkadaşlar tenis turnuvasında birinci oldum şampiyon bennnnnn: :D | |
|
| |
| Konu: Geri: hadi sohpet edelim C.tesi Mayıs 10, 2008 5:08 pm | |
| bende taekwondoda bayanlar 45 kilo sikletinde egen bölge birincisi olup altın madalya almıştım o birincilik kürsüsüne çıkıp madalya almak büyük bir zevk bi rakibim benden korkup maç yapmaya gelmedi slk işte neden korktu çnkü ben ilk maçımda kızı seni öldürcem fln işaretler yaptım maç ortasında bağırdım kız kormuş çıkmadı türkiye şampiyonasında KÜBRA SERDAR adını hiç unutmam o şahıs beni bi güze dövdü ama giresundaydık biz annem babam yok hocalar var ben daldım kıza saçını çektim sırtına vurdum hocalar ayırdı beni ben sonra yüzümü yıkadım geliyodum bu çocuğu gördüm karşıdan gülerek geliyodu tbrk dedim geçti bu sona MUTLUSUNDUR GERZEK dedim yine güldü | |
|
| |
| hadi sohpet edelim | |
|